Diensten

Persoonsbeveiliging

RK-Security is een erkend en zeer betrouwbaar beveiligingsbedrijf dat o.a. persoonsbeveiliging voor verschillende klanten kan verzorgen. Persoonsbeveiliging behoort tot één van onze diensten die wij zeer serieus nemen. Het openbaar gezag (politie), roept steeds openlijker om assistentie van wettelijke toegestane beveiliging organisaties die speciaal opgeleide en getrainde persoonsbeveiligers in dienst hebben. Graag verzorgen wij dit. Ons team bestaat uit goed opgeleide persoonsbeveiligers die onopvallend de complete persoonlijke beveiliging en begeleiding voor succesvolle personen verzorgen, zoals zakenmensen, politici, industriëlen, topsporters en artiesten. Samen met deze opdrachtgevers stellen wij een passend beveiligingsplan op. Hierin is het onze taak om de mensen een optimale bewegingsvrijheid te geven, maar toch tegen geweld zoals ontvoeringen, gijzelingen en bedreigingen te beschermen. Het is een subtiele combinatie van het aangename en het noodzakelijke. 

Evenement beveiliging

Tijdens evenementen komen veel mensen samen op één plek. Het voorkomen van onveilige en onvoorziene situaties speelt dan een grote rol. Het waarborgen van de veiligheid verzorgen wij graag door het inzetten van de juiste beveiligers. Wij hebben dan ook ruime ervaring in evenementenbeveiliging en het verzorgen van veiligheid tijdens zowel kleine als grote evenementen. Hierbij kunt u denken aan bedrijfsfeesten, popconcerten, vergaderingen, presentaties, conferenties, dansfeesten, braderieën, beursmanifestaties tot en met kermissen en schoolfeesten. Het verzorgen van beveiliging en algemene veiligheid tijdens deze gelegenheden is bij RK-Security in goede handen.

AD-HOC beveiliging

Er kunnen situaties ontstaan waarin beveiliging ter stond noodzakelijk is. Hierbij kunt U denken aan een stroomstoring of schade aan uw pand door brand of barre weersomstandigheden. RK-Security is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ten alle tijden een spoedoproep bij ons plaatsen waar dan ook in Nederland. Zo spoedig mogelijk zijn wij bij U ter plaatse om uw pand, terrein, etc. te beveiligen.

Winkel beveiliging

Een goede beveiliger in een winkel wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Voor optimale veiligheid van uw personeel en klanten en het voorkomen van diefstal bieden wij geschikte winkel surveillance. Hierdoor kunnen uw klanten in een veilige omgeving op een zeer prettige manier winkelen. Veiligheid en beveiliging zijn immers belangrijke items in de detailhandel. Goederen verdwijnen zowel via de voordeur als via de achterdeur en controle op zowel in- als uitgaande producten is noodzakelijk om verlies tot een minimum te beperken en de veilheid van een ieder zeker te stellen. Door onze jarenlange ervaring in winkel surveillance kunnen wij veiligheid waarborgen.

 De winkelsurveillanten van RK-Security passen zich gemakkelijk aan in verschillende situaties en zijn zich bewust van de specifieke eisen van beveiliging in winkels. Daarnaast zijn ze ware specialisten in hun vakgebied en op de hoogte van de relevante regelgeving. Winkelsurveillanten van RK-Security zijn geschoold in het specialisme winkelsurveillance en het omgaan met agressie, waardoor zij uitermate berekent zijn op hun taak. Ze weten hoe zich te gedragen tussen het winkelend publiek. In de visie van RK-Security dient een winkelsurveillant een kwalitatieve meerwaarde aan de afnemer te geven. Het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend als winkelpersoneel, maar zeker ook preventie van diefstal blijven daarbij actueel.

Hotel beveiliging

Nog een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf is hotel beveiliging. Als hotel is het belangrijk om uw gasten een veilig en comfortabel gevoel te geven. Een hotel staat immers voor comfort, rust en gastvrijheid. Graag bieden wij passende en geschikte beveiligers die een waar visitekaartje zijn voor uw hotel.

In een hotel is 24 uur beveiliging beslist geen overbodige luxe. Zeker ’s nachts is het belangrijk om de rust te bewaken. Onze medewerkers kunnen alle voorkomende werkzaamheden verrichten zoals het uitvoeren van (brandpreventieve) surveillanceronden, posten in de lobby, receptiewerkzaamheden, en het verrichten van eenvoudige recherche werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij optreden als gastheer bij verschillende calamiteiten. Onze beveiligingsmensen geven uw gasten altijd het gevoel dat zij in veilige en goede handen zijn.

Object beveiliging

Inbraak, brand en ongewenste gasten kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf. Om er zeker van te zijn dat uw pand 24/7 optimaal beveiligd is raden wij object bewaking aan. Object bewaking RK-Security is uw ideale partner bij het bewaken van uw bedrijfspand of locatie. Ons team is opgeleid om ervoor te zorgen dat het risico wordt geminimaliseerd. Samen met u zullen wij een beveiligingsplan opstellen waarbij de veiligheid van uw object richtinggevend is. Uiteraard zullen onze beveiligers handelen naar de taak die zij opgedragen krijgen als onderdeel van uw totale beveiligingsbeleid.

Voor die bedrijven die wel graag de beschikking hebben over professionele beveiligers maar liever geen bewakers aan de balie zien, hebben wij de beschikking over goed opgeleide ‘receptiebeveiligers’. Onze ‘receptiebeveiligers’ kunnen zowel uw receptie- als hun beveiligingstaken uitvoeren in representatieve kleding.

Wanneer uw bedrijf gevestigd is op een bedrijventerrein dan kan het voor u interessant zijn om de bewaking van uw bedrijf in samenspraak met uw ‘collega’s’ op uw bedrijventerrein uit te besteden aan RK-Security Uiteraard kunnen wij ook voor de dienstverlenende bedrijven de alarmopvolging verzorgen, opening- en sluitingsronden lopen en als sleutelhouder fungeren.

Meer informatie nodig?

Gecertificeerd

ND 3650

KVK 52643611

Adres

RK-SECURITY

 

Contact

 

Telefoon

+31 631070059